21864
page-template-default,page,page-id-21864,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Tractament físic, ecològic i natural per millorar la qualitat de l’aigua

L’aigua es el suport de la vida en el planeta. Les plantes, els animals i els humans necessitem aigua per a la nostra supervivència i el bon funcionament del nostre cos. Com més gran sigui la qualitat de l’aigua, major serà el benefici en el nostre cos i en el medi ambient.

TAMIZ® millora la qualitat de l’aigua a partir de la millora en la seva estructura molecular.

TAMIZ® és un dispositiu que exerceix un camp magnètic que provoca modificacions fisicoquímiques en l’aigua. Quan l’aigua circula per TAMIZ®, las línies del camp magnètic incideixen sobre els ions de les sales que estan dissoltes en l’aigua i els mouen de la seva posició d’equilibri.

Les propietats fisicoquímiques modificades son: el pH, la solubilitat, la susceptibilitat magnètica i la conductivitat elèctrica, entre altres.

A més, incrementa la solubilitat de les sales, reduint incrustacions.

El camp magnètic incideix sobre la estructura molecular de l’aigua, reduint la mida de les agrupacions de molècules d’aigua, reduint la tensió superficial i augmentant la bioassimilació de la mateixa.

Aquestes modificacions aporten beneficis en indústries, agricultura, instal·lacions domèstiques, etc (1-6).

TAMIZ® millora la eficiència de les instal·lacions, allarga la vida útil dels equips, redueix costos de manteniment, redueix el consum de productes químics, redueix el consum de electricitat, millora la absorció d’aigua en el sòl, la qualitat i productivitat de cultius, redueix el consum d’aigua, redueix infeccions, millora la neteja de instal·lacions, millora el rendiment d’equips, millora la eficiència de combustió, redueix contaminants, etc (2, 4, 5, 7-12).

Bibliografia
Augmentant la resistència mecànica del concret hidràulic en les propietats de torsió i compressió
Elimina brutícia, males olors i organismes patògens.
Millora la eficiència de combustió.
Incrementa la qualitat i producció del cultiu, redueix la despesa de l’aigua.
Incrementa la producció i qualitat dels animals i productes derivats.
Millorant la qualitat de l’aigua de procés, millora el resultat del producte final.
Revitalitzen i purifiquen el cos.
Millora la qualitat de l’aigua i ajuda la seva purificació.