-1
archive,tax-portfolio_category,term-plastico-ca,term-211,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Plastic Ceram

Bio-Ceràmica Tecnològica Funcional®

Additiu bioceràmic per a l’industria del plàstic

Aporta beneficis i millora les propietats del plàstic

Additiu bioceràmic que emet ones de l’infraroig llunyà (Far Infrared, cFIR).

Proporciona propietats orgàniques al plàstic. 100% ecològic i natural.

Disminueix la tensió superficial de l’aigua i altres líquids. En plàstic d’embotellament, millora la qualitat de begudes i líquids. Incrementa l’assimilació d’aigua per part del cos humà, animal, plantes, etc. Millora el metabolisme cel·lular, revitalitza el cos i millora el sistema immunitari.

Efecte antioxidant. Prevé l’oxidació i corrosió d’aigua, aire i matèria i reverteix l’oxidació ja produïda. Allarga la vida útil de tot tipus de materials i productes continguts dins del plàstic (aliments, productes, paper, plàstic, etc.).

Millora l’homogeneïtzació dels materials. Millora la velocitat d’assecat.

Redueix tòxics i contaminants. Disminueix males olors.

En plàstic en contacte amb les persones (de construcció, tèxtil, etc.) exerceix efectes beneficiosos sobre la salut de les persones. Millora la microcirculació, la qualitat del son, redueix el dolor, potència l’absorció i l’efecte de cremes, promou la antioxidació del cos, redueix infeccions, etc.