21801
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21801,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
EQUIP

PHARMA BIOZYME® és un equip de persones joves, emprenedores i amb inquietuds ecològiques.

PHARMA BIOZYME® és un equip multidisciplinari, format por científics especialitzats en diferents àmbits: biòlegs, biotecnòlegs, bioquímics, biomèdics, tècnics agrònoms, veterinaris, químics, físics, arquitectes, arquitectes tècnics, tècnics comercials, etc.

QUÈ FEM?

Obtenim innombrables beneficis de la naturalesa mitjançant la biotecnologia. Hem desenvolupat tres bio-tecnologies que treballen en sinergia per prestar una solució integral a qualsevol problemàtica. Cadascuna d’elles té una funció que en Pharma Biozyme® hem considerat vital: el tractament  d’aigua i líquids, la emissió de ones FIR a través de la ceràmica i combinacions de bacteris específicament dissenyades per a cada necessitat. Proposem solucions ecològiques, naturals i respectuoses amb el medi ambient. Generem productes que contribueixen a la descontaminació i desintoxicació del cos, la naturalesa i la indústria. En Pharma Biozyme® ens basem en els valuosos coneixements ancestrals combinats amb la avantguarda tecnològica.

EL NOSTRE  COMPROMÍS

El nostre esforç va dirigit a obtenir productes d’alta qualitat, eficaços, segurs i 100% naturals.

Invertim en investigació, desenvolupament i innovació  (I+D+I) per obtenir una millora contínua dels nostres productes i desenvolupar solucions noves.

Adaptem els nostres coneixements i tecnologies a les necessitats concretes dels nostres clients.

Establim amb empreses especialitzades en altres camps o sectors, per sumar coneixements i avançar cap a un futur biotecnològic.

Els productes PHARMA BIOZYME® son 100% naturals, ecològics i respectuosos amb el medi ambient. No només no contaminen, sinó que ajuden a eliminar la contaminació existent a través de la bioremediació.

Els productes PHARMA BIOZYME® son 100% naturals, ecològics i respectuosos amb el medi ambient. No només no contaminen, sinó que ajuden a eliminar la contaminació existent a través de la bioremediació.

Aquesta forma de entendre i habitar el món es la filosofia EMLIFE

La història EMLIFE ens explica que cada acció vital que emprenem haurà de tindre un retorn de recursos i beneficis per al entorn, de petita a gran escala. D’aquesta manera, participem en el be comú i en el propi amb el sol fet de viure.

Per això diem «Emlife, good life».

PHARMA BIOZYME® vol contribuir a la millora, depuració i neteja del medi ambient, de les plantes, els animals i dels humans.