22222
page-template-default,page,page-id-22222,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Els tractaments fitosanitaris i els estimulants químics estan minvant la qualitat dels cultius.

Un cultiu sa i de qualitat es possible a través de biotractaments naturals i respectuosos amb el medi ambient. Aquest tipus de tractaments redueixen el cost i incrementen la producció.

 

Tractaments naturals per millorar la eficiència i salut dels cultius.

Agro Grow

Tractament bioestimulant a base de microorganismes beneficiosos per el cultiu

Agro Ceram

Bioceràmica per el tractament del cultiu

Cada vegada més consumidors reclamen la alimentació ecològica, amb productes vegetals, carnis o derivats produïts de forma ecològica, respectuosa amb els animals i el medi ambient Una agricultura ecològica i 100% natural es possible a cost baix i alta producció i qualitat.

 

Complemento alimentari natural per a animals de granja

Revital Eco

Pinso complementari probiòtic ecològic per animals

Avui en dia els detergents químics que utilitzem per a la neteja de la llar i sobretot de indústria aconsegueixen desinfectar les superfícies tractades, però a la vegada estan destruint el medi ambient i son també nocius per a humans i animals.

Es cada vegada més important i necessari conservar el medi ambient, i també es important evitar el contacte amb productes contaminants, tòxics, irritants i corrosius que contenen els detergents químics. Por això, l’ús de productes de neteja respectuosos amb el medi ambient està incrementant.

Netejador ecològic d’alt rendimient

Multiclean

Netejador multiusos ecològic a base de microorganismes beneficiosos

Reduir la contaminació atmosfèrica ja no es una opció sinó una obligació que tots hem d’aplicar per protegir el medi ambient de tot el planeta.

MOTION CERAM es un additiu de combustible, 100% ecològic i natural, que redueix la contaminació ajudant a completar la combustió. Disminueix la opacitat del fum i gasos contaminants de vehicles dièsel i gasolina.

Additius per a combustibles i olis de motor

Fuel Additive

Additiu a base de microorganismes beneficiosos per olis i combustibles

Oil Ceram

Additiu bioceràmic per olis de motor

La indústria actual està pensada per obtenir un alt rendiment i beneficis, això es possible no només reduint costos, sinó aportant noves propietats als materials.

Les propietats i beneficis de la bioceràmica Tecnològica Funcional, aplicats a la indústria i els seus materials, ho fan possible.

 

TEXTILE CERAM: Additiu bioceràmic per millorar i aportar propietats al teixit

Bio-ceràmica Tecnològica Funcional que aporta beneficis a la indústria i els seus materials

Paper Ceram

Additiu bioceràmic per millorar i aportar propietats al paper

Plastic Ceram

Additiu bioceràmic per millorar i aportar propietats al plàstic

Textile Ceram

Additiu bioceràmic per millorar i aportar propietats al teixit

Els professionals del sector de la construcció, aixi com els usuaris, reclamen les propietats dels productes ecològics i naturals per als materials amb els que es construeix.

Building Solution millora els materials de construcció, reduint toxicitat, allargant la vida de tot tipus de materials i millorant propietats físiques i aportant nous beneficis. Son additius per una construcció saludable, revitalitzant i ecològica.

 

Productes que proporcionen propietats orgàniques per a la construcció ecològica.

Building Antiox

Additiu líquid per a materials de construcció (formigó, ciment, guix, morter, pintura, etc.) a base de microorganismes beneficiosos

Plastic Ceram

Additiu bioceràmic en pols per a materials de construcció (formigó, ciment, guix, morter, pintura, etc.)

Tractar l’aigua adequadament és un procés de primera necessitat i car. Fins ara implicava l’ús de processos químics, però avui existeix la possibilitat de fer-ho de forma natural amb Water Solution

Es un tractament natural, econòmic i eficaç per millorar la qualitat de l’aigua de estancs, piscines, pous, depòsits, basses, etc.

 

Tractaments naturals per a la millora de l’aigua

Water Redox

Microorganismes beneficiosos per el tractament de l’aigua

Water Ceram

Bioceràmica per el tractament de l’aigua