21822
page-template-default,page,page-id-21822,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Bioceràmica cFIR que revitalitza l’aigua per a multitud d’aplicacions

Les molècules d’aigua (H2O) s’agrupen, a través de enllaços dèbils anomenats ponts d’hidrogen, per formar clústers. La radiació cFIR que emet la tecnologia Bio-cTF® trenca els ponts d’hidrogen i disminueix el mida dels clústers d’aigua, per transformar-los en micro-clústers (1). L’aigua formada por micro-clústers te millors propietats i beneficis: major solubilitat, major poder dissolvent, major transferència d’energia, major poder de neteja, efecte anti-bacterià, més bio-assimilable, més hidratant, menys tòxics i contaminants, menys duresa, etc (1-8).

Bio-Ceràmica Tecnològica Funcional® de PHARMA BIOZYME® es pot obtenir en forma de pols de ceràmica o en forma de estructures sòlides, pedres o stones.

PHARMA BIOZYME® ha creat Bio-Ceràmica Tecnològica Funcional (Bio-cTF®) que emet ones cFIR (Infraroig llunyà, Far infrared, FIR), concretament de 2,5 a 15,4 µm i amb un màxim d’intensitat de 2,5 a 9,5 µm (transmitància del 100%). Aquest tipus d’ones trenca els ponts d’hidrogen de les molècules d’aigua i a més te incidència en les estructures biològiques i les cèl·lules.

Per això, Bio-cTF® té un potent efecte en tot el material que contingui aigua, en les persones, animals, plantes i també, en el ambient. Les ones cFIR de Bio-cTF® milloren la solubilitat de l’aigua, redueixen la viscositat i la tensió superficial, incrementen la volatilitat d’alguns compostos, dissocien el peròxid d’hidrogen (H2O2), redueixen el pH, milloren la transferència de energia de l’aigua i actuen com accelerador durant las reacciones químiques reductores (1, 5-8).

Totes aquestes propietats i canvis en l’aigua aporten diferents beneficis en els materials, en el medi ambient, en les plantes, animals i salut de les persones (1-24).

Bibliografía
Millora els materials de construcció.
Elimina brutícia, males olors i organismes patògens.
Millora el combustible i olis de motor.
Millora las condicions físiques, químiques i biològiques del sòl.
Netegen i desinfecten habitacles, gàbies i estables.
Aporta noves propietats i allarga la vida dels materials i maquinària.
Revitalitzen i purifiquen el cos.